Pioniersplekken

Pioniersplekken
Pionieren, dat is met elkaar nieuwe en spannende dingen bedenken en uitproberen. Dat kan ook in de kerk, op allerlei bijzondere manieren! Onze pioniersplekken zijn netwerken van mensen die op hun eigen manier hun geloof ontdekken of verdiepen.
lees meer »
 
Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk
Wij zijn een jonge huis-tuin-en-keukenkerk in een wijk waar van alles gebeurt. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en onze buren. Met elkaar willen we een positieve bijdrage leveren aan de plek waar we wonen. 
lees meer »
 
Hoopvol Transvaal

Hoopvol Transvaal
Transvaal: een wijk met een heel eigen dynamiek in Den Haag. Als pioniersgroep willen we ons er voor inzetten dat er een nieuwe christelijke gemeenschap zal gaan ontstaan, van de wijk en voor de wijk, waar mensen vrede en acceptatie zullen vinden. Help je mee?
lees meer »
 
Leven in Laak

Leven in Laak
Wij zijn een netwerk van jonge mensen uit Laak die elkaar ontmoeten en leuke dingen ondernemen. Wij bouwen aan een interculturele community die uitgedaagd wordt door Jezus en inspiratie zoekt in de Bijbel. Iedereen is welkom, wat je achtergrond ook is.
lees meer »
 
LichtDelen

LichtDelen
Welkom bij LichtDelen, een nieuwe pioniersplek in de Haagse wijk Loosduinen. We vinden het belangrijk om mensen te verbinden en zo zinvolle ontmoeting te creëren. Geloven ontdekken wij op een andere, nieuwe en vooral op een creatieve manier.
lees meer »
 
LUX

LUX
LUX, ofwel: licht. LUX is een beweging van jonge, kritische Haagse stadsbewoners die elkaar vinden in de zoektocht naar zin, betekenis en stilte. Wij vinden onze inspiratie in het christelijk geloof en zoeken op een vernieuwende manier aansluiting bij oude tradities. 
lees meer »
 
Zinzoekers

Zinzoekers
Wat geeft mijn leven zin? Vraag jij je dat wel eens af? Of heb je het zo druk dat je voor dat soort vragen geen tijd hebt? Met Zinzoekers, een netwerk van twintigers en dertigers, máken we er tijd voor en zoeken we naar dat wat betekenis geeft. Benieuwd hoe we dat doen?  
lees meer »